DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hämta RSS feed  NYHETSBREV!

DYK-guiden

Aalborg Dykkerskole

Butik
Kompressorstation
Uthyring

PADI, TDI
Ridemandsmøllevej 36, Godthåb
9230 Svenstrup

Aalborg Dykkerskole afholder dykkerkurser og uddanner efter PADI´s retningslinjer.
PADI´s uddannelsesorganisation er internationalt anerkendt, så når du har erhvervet dit dykkercertifikat ligger verden åben og venter med nye spændende oplevelser under vandoverfladen.

Aalborg Dykkerskole lægger stor vægt på at hver elev føler sig tryg under hele kurset, har det sjovt, og får nogle spændende oplevelser med hjem.

Aalborg Dykkerskole underviser efter tankegangen: Kvalitet frem for Kvantitet. Derfor er det vigtigt for os at tage os tid til den enkelte elev, Eleven skal hele tiden føle sig tryg og sikker, uanset om vedkommende deltager på et prøvedyk eller et krævende vidergående dykkerkursus. Alle elever skal have have mulighed for at bruge den tid der skal til, for at opfylde de krav der skal til for at erhverve et dykkercertifikat.
Det tager tid at vænne sig til at bevæge sig under vand. Vi uddanner derfor ikke flere elever ad gangen, end vi til enhver tid kan stå 100% inde for kvaliteten og PADI´s standarder. Af samme årsag afholdes alle kurser i små hold, hvor der er rigtig god tid til den enkelte elev.
Alle kurser køres primært af samme instruktør, så instruktøren har mulighed for at vurdere den enkelte elev. Fordelen er at eleven ikke skal forholde sig til flere nye instruktører i løbet af kurset.