DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hämta RSS feed  NYHETSBREV!

OWUSS Yrkesdykarkurs i England - Oscars dagbog
OWUSS Yrkesdykarkurs i England - Oscars dagbog
För den som vill ha undervattensvärlden som arbetsplats finns det mycket att tänka på. Följ med årets Rolexstipendiat Oscar Svensson när han lär sig hur man arbetar som...
Erins år – Astronautsyndromet
Grottdykning på Bahamas. Erin har med sig en UV-videokamera för att dokumentera sina upplevelser i en avslutande film som alla stipendiater ska producera när året är över.
Häromdagen frågade en av mina vänner mig ”Nå, vad ska du göra nu?” Det är en fråga jag fått många gånger på sistone. Men så fortsatte min kompis med att säga ”Då Neil...
OWUSS-scholarship – Ingrids dagbok juni
Ingrid i New York med sina föräldrar och OWUSSs ordförande Elwin Leech. De två tjejerna bär traditionell norsk folkdräkt.
OWUSS-scholarship – Ingrids dagbok maj
Ingrid börjar sin PADI instruktörskurs på Red Sea Diving College i Sharm el Sheikh. Den blev tyvärr avbruten i förtid av oroligheterna i Egypten i början av 2011.
OWUSS-scholarship – Ingrids dagbok mars
Med hjälp av killarna på Fathom & Blues Dive Center Weymoth tog Ingrid steget in i den tekniska dykvärlden.
OWUSS-scholarship – Filips dagbok november
Det är lite svårt att läsa av displayen på denna bild, men Filips hittills djupaste dyk på 72,4 meter skedde på det numerologiskt ”magiska” datumet 09.09.09.
OWUSS-scholarship – Filips dagbok oktober
Den dykare vars hjärta klappar för rost och krigshistoria bör en gång i sitt liv åka på en pilgrimsfärd till Scapa Flow – varje vrakdykares mekka.
OWUSS-scholarship – Filips dagbok augusti
I anläggningen på National Hyperbaric Centre kan mättnadsdykare under utbildning träna sig på att verka i trånga miljöer. Filip (th) tillsammans med chefen David Smith (tv).
OWUSS-scholarship – Filips dagbok juli
Filip är van vid att dyka på vraken i Östersjön utanför hemstaden Gdansk. Han ser fram emot att kunna besöka lite djupare vrak i området, allt eftersom han lär sig mer om teknisk dykning.
OWUSS-scholarship – Elines Dagbok
En av Elines största upplevelser var att dyka på Sydpolen, omgiven av isberg.
I april var det dags för Eline att tacka för sig som OWUSS-stipendiat. Men innan hon skulle skicka stafettpinnen vidare, hann hon med att dyka vid Sydpolen och några...
OWUSS-scholarship – Elines dagbok
Många resor och stora kontraster väntar den som blir OWUSS-stipendiat. Den här gången har Eline rest från Las Vegas till Nya Zeeland och sedan vidare till Norge.
OWUSS-scholarship – Elines Dagbok
Undersea Explorer avgår från det lilla samhället Port Douglas en timmes bilresa norr om Cairns. Därifrån satte vi kosan mot några ensliga högsjörev ute i norra Korallhavet.

Sidor

Skaffa dig information, inspiration och upplevelser