DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hämta RSS feed  NYHETSBREV!!

Sekretesspolicy

1. Denna webbplats ägs och drivs av

DYK v/DiveSpace ivs
Nannasgade 28
1370 København K
Email: admin@dyk.dk

2. Den här webbplatsen använder cookies
En cookie är en liten textfil som lagras på din dator (eller annan enhet) och som används för igenkänning. Det finns inga personliga uppgifter lagrade i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

3. Så här tar du bort eller blockerar cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Syfte med cookies på vår hemsida

  • För att spara dina inställningar.
  • Trafikmätning och statistik.
  • Behålla innehållet i din kundvagn om du byter sida.
  • Anpassning och frekvenshantering av reklam.

5. Cookies från tredje part

Webbplatsen kan använda cookies från följande tredje part:
Google.com

6. Personuppgifter
Personliga uppgifter kommer aldrig att lämnas ut till tredje part, såvida du inte uttryckligen samtycker till detta och vi samlar inte in personlig information utan att ge dig information om detta genom registrering, inköp eller deltagande i en undersökning, etc. Du delger dina personuppgifter på egen risk. Personlig information används för att genomföra det köp eller till den tjänst som informationen samlades in för.

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi lagrar, och du kan när som helst komma med invändningar mot din lagrade personinformation. Om det visar sig att personuppgifter om dig är felaktiga eller vilseledande, så har du rätt att få dem korrigerade eller raderade. Om du inte kan rätta till dem eller om du har några andra invändningar mot vår behandling av dina personuppgifter, skriv till oss på admin@dyk.net.
Du har möjlighet att lämna klagomål gällande vår behandling av dina personuppgifter, om vi inte ger dig rätt i dina invändningar. Klagomålet måste skickas till Datatillsynet. Läs mer på www.datatilsynet.dk
 

Se även vår persondata policy.