DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hämta RSS feed  NYHETSBREV!

DYK-guiden

Alpha Diving

Utfärder
Butik
Kompressorstation
Nitrox
Logi
Uthyring

SSI, PADI. DSAT, IANTD
Langgade 51B, Vivild
8961 Allingåbro
Tlf. 86 48 07 98 | 86 48 07 88 | www.alphadiving.dk |

Alpha Diving er et SSI - Instructor Trainer dykkercenter, der siden sin grundlæggelse har haft fokus på at sælge værdi. Alpha Diving har siden 2002 , hvor virksomheden blev grundlagt, udbygget sit forretningsområde og agere i dag som et "storcenter" med flere special forretninger der kan tilbyde og levere uddannelse, dykkerrejser, dykkerudstyr og løsninger til erhvervs- og sportsdykkere i ind- og udland.

Uddannelse: Alpha Diving tilbyder det mest komplet uddannelses program fra verdens største organisation af professionelle dykkercentre  – SSI Scuba Schools International. Parallelt med SSI's uddannelsessystem, som henvender sig til sportsdykkere, tilbyder Alpha Diving et lige så omfattende program af "TECH" kurser, der også er udviklet af SSI og markesføres som TXR kurser - Technical Extended Range.

Dykkerrejser & ture: Alpha Diving er tilsluttet rejsegarantifonden, reg.nr. 1980, og tilbyder dykkerrejser til de populære destinationer i Skandinavien og Ægypten. Alpha Diving arrangerer stranddyk i lokalområdet og spændende bådture overalt i Danmark.

Udstyr: Alpha Diving importerer alle varer direkte fra verdens førende producenter, uden fordyrende mellemled. I vores forretning og på vores omfattende e-handels shop kan du bl.a. finde udstyr fra: Scubapro/UWATEC, Subgear, Zeagle, Sealife, Suunto, BARE, Oceanic og Ocean Reef. e-handel: Alpha Diving har på kun 3 år skabt en af branchens største internet baseret forretninger. Sortiment, service, garanti og priser er identisk med den fysiske forretning.

Service, vedligeholdelse og garanti: Alpha Diving udfører service og reparation af alt dykkerudstyr, uanset om det er købt hos Alpha Diving eller en af vores kollegaer.