DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hämta RSS feed  NYHETSBREV!

DYK-guiden

Carlsens Dykkercenter

Utfärder
Butik
Kompressorstation
Uthyring

SSI
Krusemyntevej 4
9400 Nørresundby
Tlf. 24 82 77 62 | 98 19 22 76 | www.cdcdyk.dk |

Carlsens Dykkercenter er grundlagt i 1982, men hovedfirmaet er egentligt etableret i 1961 med produktion af dele til militær, off-shore, og dykkerindustrien. Vor butik, distribution og produktions areal er på mere end 1000 m2. Vi har egen import direkte fra udstyrsproducenterne, for derved at sikre gode priser og god leveringssikkerhed.

Carlsens Dykkercenter har stor ekspertise og bred teknisk viden om produkter til dykkerindustrien, samt god efterfølgende service på såvel teknisk udstyr som på vor systue, hvor vi udfører reparationer på neopren- og trilaminat-materiale. På vort serviceværksted råder vi over det mest moderne testudstyr, såsom GMC, spiro, Aga, og Bauer testudstyr.

I vor produktion findes de mest moderne CNC-maskiner, og måleudstyr til kontrol af vor produktion. Af egen produktion kan nævnes: lygter, H.P filtersystemer, ventiler, dykkefittings, luft-argon-helium og iltudstyr, ligeledes produceres en række filterindsatser til diverse kompressorer.

Blandt de mange kvalitetsprodukter, CDC importerer kan nævnes: Tigullio, T52 Tekudstyr, Ocean Reef helmasker, Scubatec ventiludstyr, Ocean pro, Tek diver, Hunter tørdragter, Beuchat og GMC scuba.