DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hämta RSS feed  NYHETSBREV!

DYK-guiden

Dykkercenter Bornholm

Utfärder
Butik
Kompressorstation
Nitrox
Logi
Uthyring

PADI, IANTD, TDI
Lille Torv 14
3700 Rønne
Tlf. +45 40 15 27 30 | www.dykkercenter-bornholm.dk |

Hos Dykkercenter Bornholm har alle mulighed for at opleve Bornholms skønne undersøiske verden, som byder på nogle af Danmarks bedste og mest varierende dykkermiljøer med en fantastisk sigtbarhed. Vi tilbyder alt lige fra prøvedyk til professionelle dykkercertifikater, herunder specialer og førstehjælp. Kurser til de mere erfarne og tekniske dykkere har vi selvfølgelig også.

Bornholm kan tilbyde fantastisk dykning for dykkere på alle erfaringsniveauer. Lige fra sandbund, til klipper og fantastiske vrag. Dykkercenter Bornholm arrangerer selvfølgelig guidede ture over hele øen, bl.a. bådture til "Den russiske ubåd" og hammergrotterne, som simpelthen er en oplevelse i særklasse. Derudover har Bornholm Nordeuropas største vrag - Fu Shan Hai.

I butikken på Lille Torv i Rønne har vi et stort udvalg af udstyr og reservedele, ligesom vi selvfølgelig udlejer og er autoriseret til at servicere udstyr af de fleste mærker. Desuden kan vi tilbyde dobbelt filtreret luftpåfyldning og nitrox  / Trimix – også til 300 bar.
Derudover er vi selvfølgelig behjælpelige med alt omkring planlægningen af turen til Bornholm, ligesom vi uden for højsæsonen kan tilbyde indkvartering i lækkert sommerhus. Dertil kan vi anbefale fantastiske og specielle seværdigheder, hvis nogen skulle foretrækker at opleve Bornholm over vandet.

Så kontakt Dykker Center Bornholm hvis I vil have en oplevelsesrig dykkeroplevelse.

Vi glæder os til at se jer