DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hämta RSS feed  NYHETSBREV!

DYK-guiden

Dykkergitte

Utfärder
Kompressorstation
Logi
Uthyring

PADI, NASE
DGI-byen, Tietgensgade 65
1704 København V
Tlf. 30 64 90 00 | www.dykkergitte.dk |

Dykkergitte er Dykkerskolen i DGI-byen i hjertet af København – et moderne PADI-resort med alt samlet i samme bygning; teorilokaler, bassiner, kurbade, spisesteder og hotel.

PADI 5 Star Instructor Development Resort med alle dykkerkurser fra begynder til instruktørniveau. Kursusstart flere gange hver måned samt prøvedyk mandage og onsdage aftener hele året. Mulighed for at tage første del af dit dykkerkursus i DGI-byen og resten på ferien.

Autoriseret Mares-forhandler med stor udvalg af dykkerudstyr samt serviceværksted. Altid gode tilbud på kvalitetsudstyr samt personlig vejledning. Dykkergitte arrangerer desuden dykkerrejser til Maldiverne samt andre eksotiske steder.

Dykkergitte ledes af Gitte Skytte og er sammen med et dynamisk team af professionelle og erfarne dykkere klar til at give dig en kæmpe oplevelse uanset hvilket niveau du dykker på. At tage et dykkercertifikat er en stor beslutning. Ved stor opbakning, tid til den enkelte kursist og de ideelle faciliteter, ønsker Dykkergitte at sikre de bedste forhold under uddannelsen.