DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hämta RSS feed  NYHETSBREV!

DYK-guiden

Dykkerhulen

Utfärder
Butik
Kompressorstation
Uthyring

PADI
Vestergade 38B
7100 Vejle

Med over 10 år på bagen er Dykkerhulen et af Danmarks ældre dykkercentre. Vi er i dag 6 instruktører, 4 divemasters samt 1 medhjælper og stadig voksende.
Vi startede som lille kælderbutik, men allerede da vi fyldte 1 år bliv vi et PADI Dykkercenter og startede med at lave dykkerkurser. I dag tilbyder vi over 20 dykkerkurser, tilbyder mindst 2 gruppedykkerejser om året samt vi har vores yderst aktive dykkerklub KlubDykkerhulen som arrangerer dykkerture 1 til 3 gange om ugen.

At vi er et PADI Dive Center er din garanti for at vi lever op til alle PADIs regler for kurser, udlejning af dykkerudstyr, dykkerture, dykkerrejser i ind og udland samt sikker dykning. Vores kombination af erfarne instruktører og divemasters er med til at sikre at du altid får den bedste service og oplevelse ved os.

Vores dykkerbutik handler kun med kvalitetsudstyr fra de bedste dykker- og svømmeudstyrsproducenter i verden. Vi er bl.a. autoriseret forhandler af Aqua Lung (Partner Center), Apeks, Suunto, Cressi, Bare, Whites, Sea&Sea, MetalSub, Aeris, Hollis, iQ, ISC, IST, Padi, SeaLife, UK, Aqua Lung Sport, aqua Sphere mfl.

Dykkerhulen er ikke bare en stor dykkerbutik og et PADI Dive Center, vi har også vores egen dykkerklub, som nævnt ovenfor, hvor du som medlem har en masse fordele. Som medlem får du bl.a. rabat når du handler i butikken, gratis strandture, gratis luftpåfyldning, stor rabat på leje af udstyr, rabat på bådture og meget mere. Dykkerklubben har Silja som er vores RIB dykkerbåd, som bruges til vrag ture og vrag søgning samt andet sjovt. Båden er udstyret med en kraftig 115HK motor, plotter med avanceret ekkolod plus en masse andet udstyr.