DYK på YouTube  DYK på Facebook  Hämta RSS feed  NYHETSBREV!

DYK-guiden

N.O.W. Dive

Utfärder
Butik
Kompressorstation
Nitrox
Logi
Uthyring

PADI, DSAT, IAHD
Christiansmindevej 12, kld.
8660 Skanderborg
Tlf. 86 53 13 26 / 20 66 13 26 | www.nowdive.dk |

N.O.W Dive – Et professionelt dykkercenter, hvor du både som nybegynder og erfaren dykker får gode og sikre oplevelser.

Vores dykkercenter ligger i Skanderborg, hvor vi har butik med alt i udstyr fra fridykning til tekniske dyk. Vi fører blandt andet: Scubapro, Waterpoof, Bare, Aqualung, OMS, Salvo, Cressi, Brightweights og Sealife-Cameras. Vi har en kompressor 230/300 bar med mulighed for nitrox og trimix.

Hos os kan man tage op til 26 forskellige kurser indenfor PADI, samt advanced nitrox, trimixkurser og ikke mindst kurser for handicappede. Vi tilbyder dykkerture hver weekend, såsom vragture, dyk i Norge eller Tyskland eller noget helt tredje. Vi har en stor RIB-båd med plads til ti dykkere eller seks tekniske dykkere, som giver os uanede muligheder for gode dykkeroplevelser. Samtidig er der mulighed for at opleve dykning i syden, når vi hvert år tager på dykkerrejser til Malta og Egypten. Hvis dit udstyr skal serviceres, klarer vi også det.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg med dine dykkerevner inden certificering. Derfor arbejder vi ud fra et udannelsessystem, som er baseret på dine evner og ikke på en tidsbegrænset periode. Vores dykkercenter har en hyggelig atmosfære, hvor du altid er velkommen til en kop kaffe og en god snak om dykning.

N.O.W Dive er med i TDA – Technical Divers Association. Se mere på www.tda-online.dk.